Ljekarna Tripolski Ljekarna Tripolski Ljekarna Tripolski Ljekarna Tripolski Ljekarna Tripolski Ljekarna Tripolski Ljekarna Tripolski

Program kartice vjernosti

TripolskiKartica vjernosti omogućuje vam da u ljekarnama Tripolski ostvarujete pravo zamijene određenih prikupljenih bodova za ostvarenje popusta.

Da biste postali vlasnik kartice vjernosti te dobili svoju bodovnu karticu potrebno je ispuniti pristupnicu s traženim podacima i predati je u najbližu ljekarnu Tripolski. Ljekarna Vam izdaje karticu koja je odmah spremna za korištenje.

Za 1 potrošenu kunu ostvarujete pravo na 1 bod!


Prilikom svake kupnje u ljekarnama Tripolski pokažite svoju karticu vjernosti te time ostvarujete pravo na skupljanje nagradnih bodova i mogućnost njihovog korištenja za ostvarenje popusta. Kao korisnik kartice vjernosti ljekarne Tripolski, ostvarujete mogućnost povoljnije kupnje odabranih proizvoda te drugih pogodnosti koje će Organizator s vremena na vrijeme osigurati za korisnike Programa vjernosti.

Popusti se ne mogu zbrajati. Za artikle koji su već na popustu ostvarujete pravo na korištenje većeg iznosa popusta.

Realizacija popusta ne uključuje lijekove koji se izdaju na recept, medicinska pomagala koja se izdaju na teret zdravstveno osiguranja , sudjelovanje u cijeni lijeka i medicinskih pomagala te participaciju.