Ljekarna Tripolski Ljekarna Tripolski Ljekarna Tripolski Ljekarna Tripolski Ljekarna Tripolski Ljekarna Tripolski Ljekarna Tripolski

Spremite se za ljeto

TripolskiSunce je temelj života. Poklanja nam snagu, radost, osjećaj ugode, preplanuli ten i zdravlje. Unatoč blagotvornom učinku, suncu se treba izlagati s oprezom, jer već i kratki boravak na prejakom suncu može nepovoljno djelovati na našu kožu i kosu. Koža reagira crvenilom i pojavom sunčanih opeklina, suhoćom i prhutavošću. Kosa blijedi, postaje suha, a vrhovi ispucali.

Stoga se preporučuje zaštititi kožu i kosu izvana - kožu upotrebom sredstava za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom i prikladnom odjećom, a kosu nošenjem šešira i pravilnom njegom. No, želimo li snažnije spriječiti ili otkloniti takve simptome, moramo djelovati iznutra, na mjesto gdje se poremećaj i zbiva.
Za kožu važni vitamini B kompleksa u kombinaciji s beta-karotenom podržavaju njezinu svakodnevnu potrebu za obnavljanjem. Pospješuju izmjenu tvari (metabolizam) i obnovu stanica, što rezultira glatkom i baršunasto nježnom kožom svježeg izgleda.

Zavodljivo lijepa kosa, bujna i puna snage treba vitamin A i kalcij-pantotenat. I u tom slučaju bitni su pravilan sastav i doziranje vitalnih tvari i onih za izgradnju koji omogućuju da žena postane ljepša.

Ne smijemo zaboraviti nokte. Samo opskrba hranjivim tvarima iznutra (biotin u kombinaciji sa željezom vezanim na aminokiselinu) omogućuje njihov snažan rast, glatku površinu te čvrste i nelomljive vrhove.

Merz Spezial dražeje kombinacija su 14 najvažnijih tvari odgovornih za poboljšanje kvalitete strukture kože, kose i noktiju. Za kožu nužne tvari hrane je iznutra i podržavaju dnevni ritam regeneracije stanica, a antioksidansi beta-karoten, vitamin C i E štite je od štetnog djelovanja slobodnih radikala. Merz Spezial dražeje sadrže i dragocjene sastojke koji umanjuju ispadanje kose, stimuliraju rast mladih vlasi i vraćaju kosi prirodnu ljepotu.

Zadovoljne korisnice u mnogim zemljama učinile su Merz Spezial dražeje sinonimom za zdravlje i ljepotu kose, kože i noktiju. Prema ispitivanju provedenom među korisnicama Merz Spezial dražeja u Njemačkoj, kod manjih problema prvi rezultati mogu se zapaziti već nakon tri tjedna uzimanja. Međutim, biološki procesi rasta rožnatih struktura, tj. kose i noktiju, prilično su spori (npr. kosa raste mjesečno samo 10-ak milimetara), stoga se preporučuje ovaj proizvod uzimati dva do tri mjeseca, nakon čega se mogu očekivati trajniji rezultati.

Samo u ljekarnama i biljnim ljekarnama.

Izvor: www.vasezdravlje.com